solyanreklam
sagreklam

Personellere Masa Başı Egzersiz Eğitimi

Personellere Masa Başı Egzersiz Eğitimi

Personellere Masa Başı Egzersiz Eğitimi
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, bünyesinde hizmet veren personelinin verimliliini artrmak ve uzun süre masa banda çalmadan dolay oluabilecek rahatszlklarn önüne geçebilmek için masa ba egzersizleri uygulamasn balatt.

Mersin Büyükehir Belediyesi Salk leri Dairesi Bakanl Sal ve Güvenlii ube Müdürlüünce 6331 sayl yasa ve OHSAS 18001/45001   Sal ve Güvenlii Yönetim Sistemi çalmalar kapsamnda, masa banda çalan personele uygulamal masa ba egzersiz eitimleri veriliyor.

Evde Salk ve Bakm Biriminde görev yapan alannda uzman fizyoterapistlerce verilen eitimlerde çalma ortamnn ergonomisi ve personelin çalma ortamnda yapabilecekleri egzersizler birebir uygulama olarak gösteriliyor. Çalanlara egzersizler yaptrlarak, uzun süre oturmaktan ve bilgisayar banda kalmaktan dolay oluabilecek rahatszlklar hakknda bilgiler veriliyor.

Verilen eitimlerle kamu personelinin verimliliinin artrlmasnn yannda, uzun süre oturmaktan kaynaklanan bel ve boyun ft, sinir skmas gibi rahatszlklarn en aza indirilmesi amaçlanyor.

Yaplan egzersizlerden sonra fizyoterapistlerce personelin sorular ve merak ettikleri cevaplandrld. Uygulama bittikten sonra evde ve iyerinde kolaylkla yaplabilecek uygun egzersiz örneklerinin yer ald broür datld.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık