solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir’in Gece Seferleri Takdir Topluyor

Büyükşehir’in Gece Seferleri Takdir Topluyor

Büyükşehir’in Gece Seferleri Takdir Topluyor
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Hayata geçirdii hizmetlerle Mersin’de ulamda dönüüm hareketini balatan Mersin Büyükehir Belediyesi, gece seferleriyle kesintisiz ulam salyor. Özellikle firmalarn servis hizmeti vermedii MEOT yolcularnn youn olarak kulland seferler, vatandalardan takdir topluyor.

Kent genelinde hayata geçirdii ulam projeleri ve toplu tama hizmetleriyle yaanan trafik ve ulam problemini büyük ölçüde çözen Büyükehir Belediyesi, büyük beeni toplayan toplu tama hizmetlerini gece seferleri ile taçlandrd. Vatandalara huzurlu, güvenli ve kesintisiz toplu tama hizmeti sunan Büyükehir Belediyesi, 24 saat kesintisiz ulam olana ile gece yolculuk yapma imkân sunuyor.

Mersinlilerin, huzurlu ve rahat bir ortamda yolculuk yapmalarn ve evlerine ulamalarn salamak amacyla geceleri de seferlerini aksatmadan sürdüren belediye otobüsleri, toplam 12 hatta 26 araç ile hizmet veriyor.

MEOT’ta firmalar servis hizmeti vermedii için, Büyükehir Belediyesi’nin otobüsleri ile servislerin eksiklikleri giderilmeyi çalyor ve yolcular hiçbir ekilde madur edilmiyor. Akam 21.00’den sonra sabah saat 05.00’e kadar her yarm saatte bir araç sefere çkyor. Mersinliler sabaha kadar istedikleri saatte özellikle de MEOT’tan belediye otobüsleriyle rahatça kent merkezine ulam salyor.

Hizmet sabaha kadar devam ediyor

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin toplu tamadaki 1.Grup vardiyas saat 17.00 ile 00.30 arasnda 5 hat 14 araç ile çalyor. Makine kmal-Tece aras 2 araç ile 10 numaral otobüs, Balarba-Tece aras 2 araç ile 26 Numara, ehir Hastanesi-Mersin Üniversitesi-Tece aras 4 körüklü araç ile 28 numaral otobüs, Makine kmal- Adnan Menderes Bulvar-Soli aras 4 araç ile 30 numaral otobüs, Makine kmal- 2 Buçuk Çevre Yolu –Eski Mezitli aras 2 araç ile 36 numaral otobüs ile hizmet veriyor.

2. Grup Vardiya ise saat 21.00 ile 05.00 arasnda 7 hat 12 araç ile çalyor. MEOT-Mersin Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesi aras 2 araç ile 11 numaral otobüs, Çar- MEOT-ehir Hastanesi aras 1 araç ile 18 numaral otobüs, ehir Hastanesi- Mersin Üniversitesi aras 2 araç ile 29 numaral otobüs, MEOT-Viranehir-Soli aras 2 araç ile 33 numaral otobüs, MEOT-Soli aras 1 araç ile 34 numaral otobüs, ehir Hastanesi-Soli aras 2 araç ile 76 numaral otobüs ve MEOT-Tece aras gece boyunca çalan en uzun hat olan 77 numaral otobüs de 2 araç ile seferlerini sürdürüyor.

Gece seferlerinden oförler de, yolcular da memnun

Adyamanl olduunu ve Mersin’e ilk defa geldiini belirten Emre Sertkaya, “Birçok belediye otobüsü var. Gecenin bu saatinde bu kadar çok belediye otobüsü bulunmas iyi bir hizmet. Etrafta çok fazla belediye arac var. Bence çok iyi bir hizmet. Özellikle bu saatte olmas çok daha iyi. lk defa geliyorum ve gayet houma gitti. Özellikle otogarn hemen içinde olmas iyi bir ey” ifadelerini kulland.

Araç kaptanlar da, yolcular da memnun

 Bir otobüs firmasnda muavin olarak çaltn belirten Ali Karaca, “Genellikle belediye otobüsünü kullanyorum. Otobüs firmasnda çalyorum ve gece 02.20 ile 03.00 saatleri arasnda buraya geldiimiz oluyor. Belediyemizin sabaha kadar saat ba uygulamalar var ve onun için de araç kaptanlarmz, biz ve yolcularmz çok memnunuz. Yolcularmz ana kapya kadar yürüyemiyor. Yal veya genç yolcularmz oluyor. Bir de akamlar pek tekin olmad için belediye otobüslerini kullanyorlar. Yolcular çok memnun. Otogar içi servis de olmadndan dolay genellikle belediye otobüslerini kullanyoruz. Belediye bakanmza da minnettarz ve çok teekkür ediyoruz. Devamn da bekleriz çok iyi bir uygulama” diye belirtti.

ehir içi yolculuk yaparken genellikle belediye otobüslerini tercih ettiini vurgulayan Neriman Küçükkoç, “Belediye otobüslerini genellikle kullanyorum ve memnunum. Eer otogarda gece inersem rahat bir ekilde binip gidebiliyorum evime. Mersin Büyükehir Belediye Bakanmzdan Allah raz olsun. yi ki böyle bir ey yapm. nsanlar madur olmuyor. Taksiye para vermiyorlar, yolda kalmyorlar. Gayet güzel bir uygulama” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık