solyanreklam
sagreklam

MBB Gençlik Radyosu Gençleri...

MBB Gençlik Radyosu Gençleri...

MBB Gençlik Radyosu Gençleri...
  • 07 Ağustos 2018, Salı 8:21

MBB Gençlik Radyosu Gençlerin İlgi Odağı Oldu

Yaman, “Gençlerimizin mutlu olmasını esas alıyoruz”

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman gençlere önem veren bir anlayışla çalışmalarına devam ettiklerini kaydederken, “Gençlik Merkezi bünyesinde kurduğumuz MBB Gençlik Radyomuz da şehrimizde gençlerimizi anlayan bir yapıda yayınlarını sürdürmektedir” dedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi genç dostu çalışmalar ile beğeni kazanıyor. Gençlerin daha sosyal ve yaşamaktan mutlu olduğu bir şehirde yaşaması için çaba veren Büyükşehir Belediyesi, bölgenin en büyük gençlik merkezini inşa etmişti. Merkez birçok konuda gençlerin dikkatini çekmekle birlikte sosyal sorumluluk örnekleriyle de takdir kazanıyor. Öte yandan merkez bünyesinde kurulan Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (MBB) Radyosu da ilgi odağı oldu. Günde yurt içinden ve yurt dışından 5 bin kişiye ulaşan MBB Gençlik Radyosu şimdiden ağırladığı misafirlerle de dikkat çekiyor. Bu bağlamda kısa süre hizmete başlayan radyo Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Numan Kurtulmuş, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ünlü sanatçı Ziynet Sali ve Milli Basketçi Birkan Baştürk gibi konukları misafir etti.

Takdir kazanıyor

Konu hakkında bilgi veren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Bu şehirde yaptığımız her çalışma gençlerimizin de mutluluğunu esas alarak yapılmaktadır” ifadesini kullandı. MBB Gençlik Radyosu’nun da gençler tarafından ilgiyle karşılandığını vurgulayan Yaman, “İlimizde birçok projeyle değişimi ve gelişimi yaşatmaktayız. Yaşanabilir marka bir şehir olmak için birçok farklı konuda örnek çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Önem verdiğimiz konuların başında gençlerimiz yer almaktadır. Biz gençlerimiz için tüm imkanlarımızı seferber ediyor ve onların düşlediği projelere yön veriyoruz. Bu konuda örnek nitelikte projelerimizden birisi de 2 bin 700 metrekare alanıyla bölgenin en büyük gençlik merkezidir. Biz merkezimizde önemli çalışmalara imza attık. Cazibe alanı olan merkezimizde kurduğumuz radyomuz da takdir kazanmaktadır” diye konuştu.

Günden güne ilgi artıyor

Yaman Şöyle devam etti: “Radyomuzu kısa bir süre ince yayına açarak hizmete sunduk. Şu an için www.mbbgenclik.com adresinden yayın hayatını sürdüren radyomuzda kaliteli sunucuları istihdam ettik. Az bir zaman diliminde ise radyomuz beğenileri kazanarak yolunda ilerledi. Günde 5 bin kişinin dinlediği radyomuz gurbetçilerimizin de vatan hasretini dindirmektedir. Ayrıca ilimizin kültürünü tarihini ve değerlerini de radyomuz aracılığıyla en güzel şekilde tanıtmaktayız. Diğer taraftan radyomuz başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımızı sanat ve spor dünyasını ağırladı. Bu özellikleriyle radyomuzun gelişimine devam edecek”


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık