solyanreklam
sagreklam

'15 Temmuz Demokrasi ve Mill...

'15 Temmuz Demokrasi ve Mill...

'15 Temmuz Demokrasi ve Mill...
  • 07 Ağustos 2018, Salı 8:21

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, Selen Kışlası Şehitlik Anıtı’nda düzenlenen törene katıldı. Burada Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehit ve gazilere dua edildi. Duanın ardından temsili şehitliğe karanfil bırakıldı. Şakir Nuhoğlu Camisi’nde öğle namazı öncesi şehitlerin ruhu için Mevlid-i Şerif okundu dualar edildi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nde, Fatih Akbaba’nın katılımlarıyla düzenlenen, “İstiklal Mücadelesi ve 15 Temmuz” konulu söyleşiye katılan Yaman, daha sonra Mardin AVM’ de ki, “15 Temmuz” temalı fotoğraf sergisini gezdi.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, yaptığı açıklamada, ülkenin geleceğine kastetmek isteyen hain girişimlerin, FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerin devletin kararlı tavrı ve milletin dik duruşu ile bertaraf olacağını belirtti.

Yaman, şunları söyledi: “15 Temmuz gecesi ülkenin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin iradesine müdahale etmek için hain girişimde bulunan ihanet çetesi karşısında asla korkmayan ve sinmeyen yürekli millet, Cumhurbaşkanı başkanlığında ülkenin üzerinde kurgulanmak istenen bütün oyunları bozdu” dedi.

Yaman, açıklamasını şöyle tamamladı: “Çok iyi bilinmelidir ki; ülkemizin geleceğine kastetmek isteyen hain girişimler, FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütleri devletimizin kararlı tavrı ve milletimizin dik duruşu ile bertaraf olacaktır. Milletimiz bunun en güzel örneğini 15 Temmuz 2016 gecesi bütün dünyaya göstermiş, birlik ve dirliğimizin hiçbir zaman bozulmayacağını haykırmıştır. Bu vesileyle 15 Temmuz hain darbe girişimini bertaraf ederek, Türkiye'nin kaderini değiştiren ve demokrasiye karşı yapılan darbeye direnerek, bu uğurda şehadet şerbetini içen şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum.”


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık