solyanreklam
sagreklam

HATAYLI MUHTARLARDAN BAŞKAN VEKİLİNE ZİYARET

HATAYLI MUHTARLARDAN BAŞKAN VEKİLİNE ZİYARET

HATAYLI MUHTARLARDAN BAŞKAN VEKİLİNE ZİYARET
  • 19 Ekim 2018, Cuma 0:00

HATAYLI MUHTARLARDAN BAŞKAN VEKİLİNE ZİYARET

Kent genelinde yürütülen çalışmaların çözüm odağında olan Hataylı muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkan Vekili Selim Matkap’ı makamında ziyaret etti.

Antakya Atatürk Anıtı’nda düzenlenen tören sonrasında gerçekleşen ziyarete HBB Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kilisli ile birlikte HBB Muhtarlık Dairesi Başkanı Durmuş Yıldırım, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve muhtarlar katıldı.

Gerçekleşen ziyarette Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarları her zaman çözüm ortağı olarak gördüklerini belirten Matkap, “Attığımız adımların ve hayata geçirdiğimiz çalışmaların temelinde her zaman Hatay halkı oldu. Vatandaşlarımızdan ve onların sesi olan muhtarlarımızdan gelen talep ve önerileri daima dikkate aldık. Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hassas ve nitelikli çalışmalarıyla Hatay’ı el birliğiyle geleceğe taşıyacağız. Muhtarlarımıza bu nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür ederim. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.

Gerçekleşen ziyaret Akdeniz Muhtarlar Federasyonu ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü’nün Başkan Vekili Selim Matkap’a çiçek takdim etmesiyle son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık