HALK EKMEK BAKLAVASI RAFLARDA

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, geçtiğimiz Ramazan Bayramı'na özel olarak Başkentlilerin beğenisine sunduğu fıstıklı ve cevizli baklavalarını, yoğun talep gelmesi üzerine, seri üretime geçme kararı aldı.

HALK EKMEK BAKLAVASI RAFLARDA
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

HALK EKMEK, BAKLAVADA SERİ ÜRETİME GEÇİYOR

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALK EKMEK FABRİKASI, 13 AĞUSTOS’TAN İTİBAREN FISTIKLI VE CEVİZLİ BAKLAVA SATIŞINA BAŞLIYOR

İLK KEZ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ÇIKARILAN BAKLAVA BUNDAN SONRA DA HALK EKMEK SATIŞ MAĞAZALARININ RAFLARINDA BAŞKENTLİLERİN BEĞENİSİNE SUNULACAK

TALEBE GÖRE KİLOYLA DA SATILACAK CEVİZLİ BAKLAVANIN PORSİYONU 4 TL, FISTIKLI BAKLAVANIN PORSİYONU İSE 5 TL OLACAK

         Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, geçtiğimiz Ramazan Bayramı’na özel olarak Başkentlilerin beğenisine sunduğu fıstıklı ve cevizli baklavalarını, yoğun talep gelmesi üzerine, seri üretime geçme kararı aldı.

         Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın Başkentlilerin yoğun talepte bulunduğu Halk Ekmek Baklava, 13 Ağustos’tan itibaren Halk Ekmek Satış Mağazalarının raflarında yerini alacak.

KURBAN BAYRAMI’NDA VİTRİNLERDE OLACAK

         Bayramların vazgeçilmez tatlısı baklava, Halk Ekmek Fabrikası güvencesiyle Kurban Bayramı’nda da Başkentlilerin sofrasındaki yerini alacak. Fıstıklı baklavanın porsiyonu 5 TL, cevizli baklavanın porsiyonu ise 4 TL olacak.

         Talebe göre kiloyla da satılacak Halk Ekmek baklavaları, tadıyla ve içeriğindeki malzemeleriyle de birinci sınıf kalitede satışa sunulacak.

İSTER PORSİYON İSTER KİLOYLA

Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Sarıduman, 13 Ağustos Pazartesi gününden itibaren seri üretime geçecekleri baklavaların; GİMAT Halk Ekmek Fabrika Satış Mağazası, Kocatepe Kültür Merkezi, Mithatpaşa, Atlantis, Dışkapı, Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve Gökkuşağı’nda bulunan Fabrika Satış Mağazası’ndan satın alınabileceğini söyledi.

         Kalitesi ve fiyatıyla ürettikleri baklavanın Başkentlilerin tercihi olmayı sürdüreceğini belirten Sarıduman, “Yüzde yüz tereyağlı ve katkısız baklavalarımızı vatandaşlarımız ister porsiyon ister kiloyla alabilecek. Bundan sonra sadece bayramlarda değil, bayramdan sonra da her gün satışa sunulacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın da dediği gibi ‘önceliğimiz vatandaş talepleri ve memnuniyeti’ olduğu için seri üretime geçme kararı aldık” dedi.

FISTIKLI BAKLAVANIN KİLOSU 60 TL, CEVİZLİ BAKLAVANIN 50 TL

         Her porsiyonda 40’ar gramlık iki adet baklavanın yer alacağını ifade eden Sarıduman, kiloyla almak isteyenler için bir kiloda, 25 adet baklava olacağını kaydetti.

         Fıstıklı baklavanın kilosu 60 TL’den, Cevizli baklavanın kilosu ise 50 TL’den satışa sunulacak.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
Site en altı
yukarı çık