solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TUNA'DAN KAHRAMANKAZAN ZİYARETİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, haftalık ilçe ziyaretleri kapsamında Kahramankazan' daydı.

BAŞKAN TUNA'DAN KAHRAMANKAZAN ZİYARETİ
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 0:00

-KAHRAMANKAZAN KERESTECİLER SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET EDEN, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ.DR. MUSTAFA TUNA, ESNAFLA BİRARAYA GELDİ 

               

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, haftalık ilçe ziyaretleri kapsamında Kahramankazan' daydı.

         İlçede bulunan Keresteciler Sanayi Sitesini ziyaret eden Başkan Tuna’ya, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Ali Gökşin ile Keresteciler Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Nazım Ercan eşlik etti. 

BAŞKAN TUNA KERESTECİLER ESNAFIYLA BİRE BİR GÖRÜŞTÜ
         Keresteciler esnafı ile bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Başkan Tuna, kereste fiyatlarından satışlara kadar firma yetkilileri ve çalışanlardan bilgi aldı.

          İlçe ziyareti sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Tuna, toplu taşıma konusundaki istekler konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Esnafın yol ve kaldırım taleplerinin yerine getirilmesi için de ilgili birimlere talimat vereceğini belirten Başkan Tuna, Keresteciler Sanayi Sitesi’nin yer aldığı Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan refüjlere peyzaj düzenlemesi yapılacağını da ifade etti.         

BAŞKAN TUNA’YA TEŞEKKÜR

         Başkan Tuna’ya, Başkent’te yaptığı hizmetleri yakından takip ettiklerini belirten vatandaşlar ve ilçe esnafı, indirimlerden sosyal projelere kadar yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler. 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık