Yunusemre'den Büyükşehir'e Davet

Yunusemre'den Büyükşehir'e Davet
  • 04 Eylül 2018, Salı 17:32

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi makamında konuk etti. Çerçi, ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Güzgülü’ye  22-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’nin davetiyesini takdim etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Ak Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ve Yuntdağı Güreş Festivali Komite Başkanı Necip Denktaş ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’yü makamında konuk etti. Çerçi ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Güzgülü’ye, Yunusemre Belediyesi’nin bu yıl 3.’sünü düzenleyeceği Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’nin davetiyesini takdim etti. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne davetin simgesi olan kırmızı dipli mum da hediye eden Çerçi’ye teşekkür eden Güzgülü, güreşlerin hayırlı olmasını temenni etti.