solyanreklam
sagreklam

Yağcılar'da Dere Temizlik Çalışması Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre Yağcılar Mahallesi’nde dere taşkınlarını önlemek amacıyla bir kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı.Manisa Su ve Kanalizasyon...

Yağcılar'da Dere Temizlik Çalışması Tamamlandı
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 18:16

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre Yağcılar Mahallesi’nde dere taşkınlarını önlemek amacıyla bir kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, taşkın kaynaklı zararların önüne geçmek amacıyla Manisa genelinde yürüttüğü dere temizlik mesaisini aralıksız sürdürüyor. MASKİ ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Yağcılar Mahallesi’nden gelen dere temizlik talebine de kısa süre içerisinde cevap verdi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından tamamlanan bir kilometrelik çalışma sayesinde, civarda yer alan tarım arazileri taşkınlardan korundu.
“MASKİ, gayet güzel bir çalışma gerçekleştirdi”
Yağcılar Mahalle Muhtarı İbrahim Zeybek, “Mahallemizde yapılan dere temizlik çalışması tamamlandı. MASKİ yetkilileri gayet güzel bir çalışma gerçekleştirerek taşkın sorununu ortadan kaldırdı. Dere kenarındaki ekili dikili arazilerimizde taşkından kurtuldu. Suyun akışı artık daha güzel oldu. Deremiz koku ve pislikten arındı. Talebimize hemen cevap verip bize bu güzel hizmeti sundukları için önce Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen personele ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık