Soma Muhtarlık Hizmetlerine Hayırlı Olsun Ziyareti

Soma Muhtarlık Hizmetlerine Hayırlı Olsun Ziyareti
  • 14 Eylül 2018, Cuma 12:24

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürvekili Can Doğan Cansever’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Soma’nın 13 Eylül kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen kurtuluş töreni sonrasında Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürvekili Can Doğan Cansever’i makamında ziyaret etti. Soma Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürvekilliğine bir süre önce getirilen Cansever’e hayırlı olsun dileklerini ileten Kaymakan Altıntaş ve Belediye Başkanı Tulup, Cansever’e yeni görevinde başarı dileklerini iletti.