solyanreklam
sagreklam

Muhtar Türker: 'Gökkaya'mız Büyükşehir Farkıyla Sil Baştan'

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli’nin Gökkaya Mahallesi’nde 4 buçuk Milyon TL maliyetle hayata geçirdiği 18 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını hızla...

Muhtar Türker: 'Gökkaya'mız Büyükşehir Farkıyla Sil Baştan'
  • 04 Eylül 2018, Salı 15:27

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli’nin Gökkaya Mahallesi’nde 4 buçuk Milyon TL maliyetle hayata geçirdiği 18 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Kanunu ile beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini de yıllardır özlemle beklenen hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesi’ne de 4 buçuk Milyon TL değerinde altyapı yatırımı yapan MASKİ, mahalleye 18 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmayla mahalleye modern ve sağlıklı bir altyapı sistemi temin ediliyor.
Kanalizasyon hattı yoktu
Gökkaya Mahalle Muhtarı Kadir Türker, mahallelerinde yürütülen hizmet kapsamında duyulan memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Şuan yapılan iş, Gökkaya için son 30 yılın en büyük yatırımı. Kanalizasyon hattımız hiç yoktu. Gökkaya’mız Büyükşehir farkıyla sil baştan inşa ediliyor diyebiliriz. Yeni ve sağlıklı bir kanalizasyon hattı döşeniyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a Gökkaya Mahallesi adına çok teşekkür ediyorum”

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık