solyanreklam
sagreklam

MASKİ'den Açıklama

MASKİ Genel Müdürlüğü’nden il merkezinde bazı mahallelerde yaşanan su kesintisi ile ilgili bir açıklama geldi. İçme suyu ana dağıtım hattında meydana gelen boru patlağın...

MASKİ'den Açıklama
  • 14 Eylül 2018, Cuma 15:12

MASKİ Genel Müdürlüğü’nden il merkezinde bazı mahallelerde yaşanan su kesintisi ile ilgili bir açıklama geldi. İçme suyu ana dağıtım hattında meydana gelen boru patlağına ekiplerin müdahale ettiği bildirildi.

Manisa merkezde içme suyu ana dağıtım hattında meydana gelen patlak sonrasında MASKİ Genel Müdürlüğü, bazı mahallelerde yaşanan kesinti ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, il merkezinde içme suyu ana dağıtım hattında meydana gelen arızaya ekiplerin kısa süre içerisinde müdahalede bulunduğu belirtildi.  1. Anafartalar, 2. Anafartalar, Dinçer, Yarhasanlar, Peker, Arda, Barbaros, Tevfikiye (bir kısmı), Akgün, 50. Yıl, Atatürk, Fevzi Çakmak, Cumhuriyet, Fatih, Hafsa Sultan, Mesir, Kuşlubahçe, Yenimahalle, Nurlupınar, Şehitler, Akpınar, Sakarya (bir kısmı), Ahmet Bedevi, Kazım Karabekir, Turgut Özal, Çarşı Mahallesi (bir kısmı), Utku ve Saruhan mahallelerinde yaşanan su kesintisine sebep olan arızaya ekiplerin müdahalesinin devam ettiği ifade edildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık