solyanreklam
sagreklam

MASKİ'den 3 Buçuk Kilometrelik Dere Temizliği

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi’nde başladığı 3 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışmasına Ahmet Bedevi Mahallesi ile devam ...

MASKİ'den 3 Buçuk Kilometrelik Dere Temizliği
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 19:36

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi’nde başladığı 3 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışmasına Ahmet Bedevi Mahallesi ile devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı dere temizlik çalışmaları ile taşkın sıkıntılarına son veriyor. MASKİ tarafından yürütülen çalışma kapsamında Şehzadeler ilçe merkezinde bulunan iki mahalleden geçen derede temizlik çalışmaları devam ediyor. Kazım Karabekir Mahallesi’nden başlayan 3 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışması Ahmet Bedevi Mahallesi’yle devam ediyor. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkın sıkıntısı ortadan kaldırılacak.
“Cengiz Başkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin”
Ahmet Bedevi Mahalle Muhtarı Turan Şahin, “Mahallemizden geçen deremizde uzun zamandır pislik ve kötü koku vardı. MASKİ yetkilileri deremizin temizlik çalışmalarına başladı. Mahallemize yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetler için Cengiz Başkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Bütün desteğimiz O’nundur. Büyükşehir ve MASKİ, bizlere hizmet işte budur dedirtti. Deremizin temizlik çalışması bittikten sonra hem pislikten kurtulacağız hem de mahallemizin görünümü güzel olacak. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık