solyanreklam
sagreklam

MASKİ'de Öncelik İş Sağlığı ve Güvenliği

MASKİ Genel Müdürlüğü, Eylül Ayı Olağan İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısını gerçekleştirdi. Genel Müdür Yardımcısı Bilgen, toplantıda iş sağlığı ve güvenliğinin her şeyden ön...

MASKİ'de Öncelik İş Sağlığı ve Güvenliği
  • 04 Eylül 2018, Salı 18:17

MASKİ Genel Müdürlüğü, Eylül Ayı Olağan İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısını gerçekleştirdi. Genel Müdür Yardımcısı Bilgen, toplantıda iş sağlığı ve güvenliğinin her şeyden önce geldiğini vurguladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürütülen çalışmalarda iş güvenliğinin sağlanması amacıyla düzenlediği aylık iş sağılığı ve güvenliği toplantısını gerçekleştirdi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in başkanlığında yapılan toplantıya BESOT Genel Müdürü Mustafa Yurt, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Uğur Başkal, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı, İSG Şube Müdürü Mesut Kuşçu ile iş sağılığı ve güvenliği uzmanları katıldı. İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısında, sahada meydana gelebilecek olası iş kazalarına karşı önlemler geliştirilmesi adına istişarelerde bulunuldu.
Öncelik iş sağlığı ve güvenliği
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri İş Sağlığı ve Güvenliği toplantılarında insan sağlığını her şeyden öncelikli olarak ele aldıklarını belirtti. Bilgen, “İdaremizin faaliyetleri, sahada ya da kapalı tesislerde gerçekleşiyor. Her zaman hem personelimizin hem de vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Bu kapsamda MASKİ bünyesinde görev yapan personelimize sürekli olarak İş Sağlığı ve Güvenliği konularında eğitimler veriyoruz. Personelimizin maruz kalabileceği sağlık sorunlarını ve mesleki riskleri ortadan kaldırmak ve daha insani bir iş ortamı sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yaptığımız toplantı ve verdiğimiz eğitimlerde de yapılması gereken hususları belirleyerek çalışmalarımızı bu kapsamda hayata geçiriyoruz” dedi.                                               

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık