solyanreklam
sagreklam

MASKİ, İl Genelindeki AAT'leri Değerlendirdi

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı’nca il genelinde hizmet veren 16 atıksu arıtma tesisinin işleyişi ile ilgili gerçekleştiril...

MASKİ, İl Genelindeki AAT'leri Değerlendirdi
  • 04 Eylül 2018, Salı 18:10

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı’nca il genelinde hizmet veren 16 atıksu arıtma tesisinin işleyişi ile ilgili gerçekleştirilen sunuma katılarak değerlendirmelerde bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gediz ve Bakırçay havzalarının temizlenmesi yolunda büyük hizmet veren atıksu arıtma tesisi çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı’nca Manisa genelinde işletilen atıksu arıtma tesislerinin durum değerlendirmesine ilişkin bir sunum gerçekleştirildi. MASKİ Toplantı Salonu’nda düzenlenen sunuma, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, daire bünyesinde görevli tesis sorumluları ve teknik personel katıldı. Makine Mühendisi Kaan Baknalı tarafından yapılan sunumda, her tesisin giriş ve çıkış parametreleri ile genel durumları hakkında bilgilendirme yapılarak, çalışmalarla ilgili detaylar paylaşıldı.
“Çalışanlarımızla ve verdiğimiz hizmetle gurur duyuyorum”
Sunum öncesinde bir konuşma yaparak değerlendirmelerde bulunan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “Her şeyden önce siz değerli çalışanlarımızla aynı ekipte olmaktan dolayı duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Burada birlikte yaptığımız iş çok fazla önem ve kıymet taşıyor. Ben, bu tesislerin idaremize devrolmadan önceki durumlarını bilen birisi olarak, şuan verdiğimiz hizmetle gerçekten gurur duyuyorum. Çoğu atıl durumda olan bu tesisleri bir bir işletmeye alıp çalışır hale getirerek, tüm gerekli çıkış standartlarını sağladık ve bu işi başarıyla da sürdürüyoruz. Daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir Manisa için, bir aile gibi el birliğiyle, dayanışmayla çalışmanızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık