solyanreklam
sagreklam

MASKİ, Büyükbelen'in 50 Yıllık Kanalizasyon Hattını Yenileyecek

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Büyükbelen Mahallesi’ndeki 32 kilometrelik kanalizasyon ve yağmursuyu hattı yenileme çalışmaları kapsamında yüklenici firmaya ...

MASKİ, Büyükbelen'in 50 Yıllık Kanalizasyon Hattını Yenileyecek
  • 02 Eylül 2018, Pazar 15:59

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Büyükbelen Mahallesi’ndeki 32 kilometrelik kanalizasyon ve yağmursuyu hattı yenileme çalışmaları kapsamında yüklenici firmaya yer teslimini gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal bölgelerin yanı sıra, Büyükşehir Kanunu öncesinde belde belediyesi olan yerleşim yerlerine de ulaştırdığı hizmetlerle de yüzleri güldürmeye devam ediyor. Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesi’nde MASKİ tarafından hayata geçirilecek olan 32 kilometrelik altyapı çalışması kapsamında yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildi. Mahalle Muhtarı Etem İşler ile yapılan görüşmede Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Uğur Topkaya, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin ve teknik ekibin yanı sıra, İller Bankası ile yüklenici firma temsilcileri de yer aldı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen iş kapsamında Büyükbelen’de 28 kilometre kanalizasyon ve 4 kilometrelik yağmursuyu hattı inşa edilecek.

Cengiz Ergün sözünü verdi, MASKİ harekete geçti
Büyükbelen Mahalle Muhtarı Etem İşler, “Mevcut kanalizasyon hattımız bundan 40-50 sene önce köyümüze döşendi. Şimdi bu künkler aşırı derecede darbe almış ve kullanılmaz hale gelmiş durumdadır. Bu yüzden de altyapı anlamında çok sıkıntı çekiyorduk. Cengiz Başkanımız mahallemize geldiğinde kendisine durumu ilettik. O da en kısa zamanda ihaleye çıkılarak 2018 programında çalışmalarımızın yapılacağını söyledi. Şuan yer teslimimiz yapıldı. 15-20 güne kadar da altyapı çalışmamız başlayacak. Kendisine özellikle çok teşekkür etmek isterim. Her zaman derdimizi, sıkıntımızı dinleyerek çözüm buldu. MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a da teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık