solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Tempo Düşmüyor

Afyon’da devam eden yeni sezon hazırlıklarında sabah cybex testinden geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar akşam yapılan antrenmanla devam etti. Antr...

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Tempo Düşmüyor
  • 29 Temmuz 2018, Pazar 16:34
29.07.2018 13:34

Afyon’da devam eden yeni sezon hazırlıklarında sabah cybex testinden geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar akşam yapılan antrenmanla devam etti. Antrenmanın ana bölümünde 6’ya 6 dar alanda ve 9’a 9 geniş alanda oyun oynayan yeşil beyazlı temsilcimizde Kürşat Aydın salonda kuvvet çalışması yaparken, Cihan Avcu ise fizyoterapist Mehmet Yıldız gözetiminde çalıştı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Afyon’da bugün yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Sabah yapılan çalışmada cybex testinden geçen yeşil beyazlılar akşam sahada yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un akşam yapılan antrenmanı ısınma koşusuyla başladı. 5’e 2 pas çalışmasının ardından 6’ya 6 dar alanda oyun oynandı. 6’ya 6 dar oyunun ardından ise 9’a 9 geniş alanda oyun ile antrenman devam etti. Antrenman stretching ile tamamlandı. Kaleciler Ersel, Yusuf ve Onur kaleci antrenörü İsmail Ünal yönetiminde çalışırken, Kürşat Aydın ise salonda kuvvet çalışması yaptı. Cihan Avcu ise fizyoterapist Mehmet Yıldız gözetiminde çalıştı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık