Manisa Büyükşehir Belediyespor Turnuvası Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Turnuvası Devam Ediyor
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 23:51

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un düzenlediği Basketbol turnuvasının ikinci gününde Manisa Büyükşehir Belediyespor Bornova Belediyespor’u 82-61 mağlup etti. Turnuvanın diğer maçında ise Bursaspor Selçuklu Belediye Basket’i 74-69 yendi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol turnuvası ikinci günde yapılan iki maçla devam etti. Saat: 15:30’da başlayan Bursaspor Selçuklu Belediye Basket maçını Bursaspor 74-69 galip bitirdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor ise Bornova Belediyespor’u 82-61 mağlup etti.

Turnuvanın yarın oynanacak son maçlarında, Bornova Belediye ile Selçuklu Basket saat: 14:30’da, Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Bursaspor arasında oynanacak mücadele ise saat: 17:00’de başlayacak.