solyanreklam
sagreklam

Mahallelerin Sorunları Bir Bir Gideriliyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Yıldız Mahallesi’nde içme suyu hattının sorunlu olan kısmında yenileme çalışması gerçekleştirdi.Manisa Su ve Kanalizasyon İ...

Mahallelerin Sorunları Bir Bir Gideriliyor
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 17:11

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Yıldız Mahallesi’nde içme suyu hattının sorunlu olan kısmında yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Selendi ilçesine bağlı Yıldız Mahallesi’nde içme suyu hattının eski ve yıpranmış, sık sık arızalara neden olan kısmında yenileme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından yenilenen hat sayesinde mahalleliye kullanışlı ve sağlıklı hat kazandırıldı.
“Mahalleli olarak Cengiz Başkanımızın yanındayız”
Yıldız Mahalle Muhtarı Ramazan Yeşilkula, “Mahallemizdeki şebeke hattımızın sorunlu olan kısmında MASKİ ekipleri yenileme çalışması gerçekleştirdi. Sıkıntımız çok kısa bir sürede giderildi. Büyükşehir ve MASKİ’nin hizmetlerinden şahsım ve mahallem adına çok memnunuz. Mahalleli olarak Cengiz Başkanımızın yanındayız. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık