solyanreklam
sagreklam

Kula'nın İçme Suyu Toplama Merkezi Yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçe merkezine içme suyu temin eden toplama merkezinde başlattığı yenileme ve yedekleme çalışmalarına devam ediyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdares...

Kula'nın İçme Suyu Toplama Merkezi Yenileniyor
  • 04 Eylül 2018, Salı 16:19

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçe merkezine içme suyu temin eden toplama merkezinde başlattığı yenileme ve yedekleme çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların daha sağlıklı ve yeterli içme suyu tüketmelerini sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Kula ilçe merkezine içme suyu temin eden tesiste yenileme, yedekleme ve iyileştirme çalışmalarına gece saatlerinde yürüttüğü çalışmalar ile devam ediyor. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gece saatlerinde yapılan çalışmalar kapsamında tesisteki eski asbest terfi hattı hdp tip boru sistemi ile yenilendi. 4 adet elektrik panosu yeni nesil elektrik panoları ile değiştirildi. Ayrıca tesisin tüm elektrik tesisatı da yenilendi. 3 adet dik milli motopomp devreye alındı. Mevcut motopompların yenilenmesi tamamlandığında yedek amaçlı kullanıma hazır hale getirilecek.
Çalışmalar, gece saatlerinde gerçekleştiriliyor
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il genelinde vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu tüketmelerini sağlamak için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Aslay, “17 ilçe merkezi ve mahallelerinde yaşayan vatandaşlara daha sağlıklı, kaliteli ve yeterli içme suyu sağlamak amacıyla içme suyu tesisi ve altyapı hatlarında bakım onarım ve revizyon çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Kula ilçemizdeki içme suyu toplama merkezinde başlattığımız çalışmalarımızda ekiplerimiz gece saatlerinde de çalışarak vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasını engelliyoruz. Çalışmalarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık