solyanreklam
sagreklam

Koldere Böyle Hizmet Görmedi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesi’nde daha sağlıklı ve uzun yıllarca kullanılabilecek alt ve üstyapı dönüşümü için çalışmalarına devam ed...

Koldere Böyle Hizmet Görmedi
  • 23 Eylül 2018, Pazar 17:46

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesi’nde daha sağlıklı ve uzun yıllarca kullanılabilecek alt ve üstyapı dönüşümü için çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde daha sağlıklı alt ve üstyapı için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı ilçesine bağlı beldeden mahalleye dönüşen Koldere Mahallesi’nde eskiyen ve kullanım ömrünü tamamlayan kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yenilemeye devam ediyor. 30 kilometre kanalizasyon hattını sağlıklı hale getiren MASKİ, 27 kilometre uzunluğundaki içme suyu hattını yenileme çalışmasına devam ediyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahallede kilit parke taş döşemesi yapılarak mahalle sakinleri sağlıklı alt ve üstyapıya kavuşmuş olacak.

“40 yılın sonunda güzel bir altyapıya kavuşacağız”
40 yıl önce döşenen altyapının daha sağlıklı hale getirilmesinden dolayı memnun olduğunu belirten Koldere Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay, “Mahallemizde 40 yıl önce döşenen altyapımız Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından değişiyor. Kanalizasyon hattımızın yenileme çalışması tamamlandı. Şimdi de içme suyu hatlarımız yenileniyor. 3’te 1’lik kısım tamamlandı. Çalışan ekipten çok memnunuz. Güzel bir şekilde çalışıyorlar. Büyük ihtimalle iş bitim tarihinden önce çalışmalar bitecek. Bu çalışmalar çok büyük bir hizmet. 40 yılın sonunda güzel bir altyapıya kavuşacağız. Altyapının ardından yollarımıza kilit parke taşı döşenecek. Kaldırımlarımız yapılacak.  Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılarımızı sunarım” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık