solyanreklam
sagreklam

Kahramanlar'da Sıra Üstyapıya Geldi

154 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün Kahramanlar Mahallesi’nde yürüttüğü 8 buçuk kilometrelik altyapı çalışmasını tamamlamasının ardından 12 bin metrekarelik ...

Kahramanlar'da Sıra Üstyapıya Geldi
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 18:55

154 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün Kahramanlar Mahallesi’nde yürüttüğü 8 buçuk kilometrelik altyapı çalışmasını tamamlamasının ardından 12 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işine başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yürüttüğü alt ve üstyapı çalışmaları ile mahallelerin kaderini değiştiriyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün Kahramanlar Mahallesi’nde altyapı dönüşümü tamamlandı. Mahalleye 3 kilometre kanalizasyon, 5 buçuk kilometre de içme suyu hattı döşendi. Altyapı çalışmalarının ardından mahallede 12 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işine başlandı. MASKİ tarafından mahalleye ayrıca, 2 adet foseptik inşa edilecek.

“Bundan iyisini hayal bile edemezdik”
Mahalle Muhtarı Baki Akbaba, mahallelerinde yürütülen alt ve üstyapı çalışmaları ile ilgili memnuniyetini dile getirerek, “Mahallemizdeki çalışmalar çok iyi. Eskiden kanalizasyon hattımız yoktu. İçme suyu hattımız 35 yıl önce döşenmişti. Mahallemiz çok farklı bir boyut kazanıyor. Bundan iyisini hayal bile edemezdik. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yaptığı ve yapacağı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık