Işıklar Mahallesi Yeterli Suya Kavuştu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı Işıklar Mahallesi’nde açtığı içme suyu sondajının bağlantılarını tamamlayarak, hanelere yeterli içme suyu temin etti.Manis...

Işıklar Mahallesi Yeterli Suya Kavuştu
  • 23 Eylül 2018, Pazar 17:54

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerde ortaya çıkan su ihtiyacına çözüm olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Kırkağaç’ın Işıklar Mahallesi’nde içme suyu sondajı açıldı. Saniyede 3 litre verime sahip su elde edilen sondajın bağlantısı yapılarak, mahalleye yeterli içme suyu temin edildi. Yapılan çalışma için mahalle sakinleri MASKİ’ye teşekkürlerini iletti.

“Yeni sondajımızla birlikte hiçbir sıkıntımız kalmadı”
Mahalle Muhtarı Necmi Işık, “Eski sondajımız çökmüştü ve özellikle yaz aylarında suyumuz yetersiz gelmeye başlamıştı. MASKİ’ye başvurmamızın ardından mahallemize yeni bir sondaj açıldı. Şu an yeni sondajımızla birlikte hiçbir sıkıntımız kalmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.