solyanreklam
sagreklam

Demirci'nin 5 Mahallesi'ne Modern Alt ve Üstyapı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı 5 mahallede 45 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmasınıtamamladı.MASKİ ekipleri, mahallelerde üstyapı ça...

Demirci'nin 5 Mahallesi'ne Modern Alt ve Üstyapı
  • 02 Eylül 2018, Pazar 17:48

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı 5 mahallede 45 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmasınıtamamladı.MASKİ ekipleri, mahallelerde üstyapı çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında il genelinde büyük çaplı altyapı dönüşümleri gerçekleştiriyor. Altyapı yenileme çalışmaları kapsamında Demirci’nin 5 mahallesi de modern altyapıya kavuştu. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Ahmetler, Ayvaalan, Azizbey, Çağıllar ve Minnetler mahallelerinde toplamda45 kilometrelik altyapı tamamlanarak vatandaşlara daha sağlıklı bir yaşam alanı sağladı. Üstyapı çalışmalarına da başlayan MASKİ ekipleri, 100 bin metrekarelikkilit parke taş döşeme çalışmasının 55 bin metrekaresini tamamladı.

 “Hizmetlerden gayet memnunuz”
Ayvaalan Mahalle Muhtarı Yusuf Çakırçoban, “Eskiden altyapımız çok sıkıntı yaratıyordu. Sürekli olarak içme suyu hattında patlaklar, kanalizasyon hattında tıkanıklıklar yaşanıyordu. Kış boyunca çamurun içinde kalıyorduk. Su borularımız küflüydü. Yapılan altyapı çalışmalarından sonra tertemiz ve daha sağlıklı su içiyoruz. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Hizmetlerden gayet memnunuz” dedi.

“Büyükşehir ve MASKİ, mahallemizi bataklıktan kurtardı”
Çağıllar Mahalle Muhtarı Yahya Dinçer, “Büyükşehir ve MASKİ’nin hizmetlerinden çok memnun kalıyoruz. Bu altyapı çalışmalarından sonra mahallemiz bataklıktan kurtuldu. Mahallemiz rahat bir nefes aldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı tekrar teşekkür ederiz” dedi.

“Cengiz Başkanımızla gurur duyuyoruz”
Azizbey Mahalle Muhtarı Vedat Çelik, “Mahallemiz eskiden köydü. Şimdi ise başka il veya ilçelerden gelen misafirlerimiz mahallemizin yeni halini görünce şaşırıyorlar. Ne kadar temiz ve modern bir yaşam alanı haline geldiğini söylüyorlar. Tabi bizde mahalleli olarak Cengiz Başkanımızla bir kez daha gurur duyuyoruz. Mahallemiz on numara oldu. Çalışmalardan çok memnunuz. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık