solyanreklam
sagreklam

Demirci Mahallesi'nin Deresi Temizlendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Demirci Mahallesi’ndeki derede temizlik çalışması gerçekleştirdi.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğ...

Demirci Mahallesi'nin Deresi Temizlendi
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 18:57

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Demirci Mahallesi’ndeki derede temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere ıslah ve temizlik çalışmaları ile mahalleleri daha güvenli hale getiriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Yunusemre’nin Demirci Mahallesi’nde bulunan dere yatağında koruge boru döşenerek yol geçişi güvenli hale getirildi. Kısa süre içerisinde de 500 metrelik dere temizlik çalışması da tamamlanarak mahalledeki evler ve tarım arazileri koruma altına alındı.  

“MASKİ, çok hızlı çalışarak bizlere bir hizmet daha sergiledi”
Mahalle Muhtarı Cafer Gözen, “Mahallemizde bulunan deremiz batık vaziyetteydi. MASKİ yetkilileri önce koruge boru döşeyerek deremizi güvenli hale getirdi. Ardından da temizlik çalışmasını tamamladı. Bu sayede tarım arazilerimiz ve evlerimiz koruma altına alındı. Hakikaten çok güzel bir çalışma oldu. Bundan iyisi olamazdı zaten. MASKİ, çok hızlı çalışarak bizlere bir hizmet daha sergiledi. Büyükşehir ve MASKİ’nin bizlere çok faydası oluyor. Hizmete her an hazır ve nazırlar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ulvi Kaynak’a ve ilgili tüm personele şahsım ve mahallem adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık