Büyükşehir’den Köprübaşı Kaymakamına Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Köprübaşı Kaymakamı Mehmet Sert’e ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün&rsquo...

Büyükşehir’den Köprübaşı Kaymakamına Ziyaret
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 21:10
27.07.2018 18:10

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Köprübaşı Kaymakamı Mehmet Sert’e ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Daire Başkanı Talip Akbaş, Kaymakam Sert’e Sağlık İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde Köprübaşı’nda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Köprübaşı’nda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde takip etmek amacıyla ilçeye ziyarette bulundu. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde ilçede yürütülen çalışmaları inceleyen Daire Başkanı Talip Akbaş, Köprübaşı Kaymakamlığı görevine yeni başlayan Mehmet Sert’e de ziyarette bulundu. Daire Başkanı Talip Akbaş’a ziyaretleri esnasında Köprübaşı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Rahmi Erdem de eşlik etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Daire Başkanı Talip Akbaş, Kaymakam Mehmet Sert’e yeni görevinde başarılar diledi. Akbaş, Kaymakam Sert’e Sağlık İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde Köprübaşı’nda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgiler aktardı.