solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir ve MASKİ Vatandaşın Yanında

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Saruhanlı ilçesine bağlı İshakçelebi ve Hacırahmanlı mahallelerinde dün akşam saatlerinde etkisini gösteren sağ...

Büyükşehir ve MASKİ Vatandaşın Yanında
  • 14 Eylül 2018, Cuma 18:46

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Saruhanlı ilçesine bağlı İshakçelebi ve Hacırahmanlı mahallelerinde dün akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yoğun çaba gösterdi.

Saruhanlı ilçesine bağlı İshakçelebi ve Hacırahmanlı mahallelerini dün akşam saatlerinde etkisi altına alan sağanak yağış, vatandaşları zor durumda bıraktı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler de, başlayan yağış nedeniyle yoğun mesai harcadı. Ekipler, su taşkınlarını önlemek adına gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdü. Her iki mahallenin içerisinden geçen DSİ’ye ait sulama kanalında yağıştan dolayı taşkın meydana geldi. Kanal içerisine atılan atıklardan ve yağmursularının yüksek kesimlerden taşıdığı topraktan dolayı kanal içerisinde tıkanıklık meydana geldi. Her iki mahallede de 25 civarındaki meskenin bahçesinde yaşanan su taşkınları, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’ye bağlı ekipler tarafından kurulan 10 adet motopomp sayesinde tahliye edildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık