Büyükşehir Seyitli Mahallesinin Mutlu Gününe Katıldı

Büyükşehir Seyitli Mahallesinin Mutlu Gününe Katıldı
  • 02 Eylül 2018, Pazar 19:25

Yunusemre Belediyesi MHP’li Meclis üyesi Hüseyin Köroğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü temsilen Yunusemre ilçesi Seyitli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz’ün kızının düğün yemeğine katıldı. Köroğlu, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Yunusemre ilçesi Seyitli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz’ün kızının düğün yemeğine, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü temsilen Yunusemre Belediyesi MHP’li Meclis üyesi Hüseyin Köroğlu, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı. Yunusemre Belediyesi MHP’li Meclis üyesi Hüseyin Köroğlu, düğün yemeğinde dua etti, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Köroğlu, düğün yemeği sonrasında Seyitli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz’e hediye takdiminde bulundu. Seyitli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz, düğün yemeğine katılım sağladığı için Köroğlu’na teşekkür ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e selamlarını iletti.

Mahalle Sakinleriyle Sohbet Etti

Yunusemre Belediyesi MHP’li Meclis üyesi Hüseyin Köroğlu, düğün yemeğinin ardından mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Köroğlu, vatandaşlarla sohbet etti.