solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir, Büyük Mutluluklara Ortak Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında bebek sahibi olan çiftlerin konuğu oluyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Us...

Büyükşehir, Büyük Mutluluklara Ortak Oldu
  • 02 Eylül 2018, Pazar 17:52

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında bebek sahibi olan çiftlerin konuğu oluyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da kısa süre önce bebeklerini dünyaya getiren Ensoy ve Pekçolak ailelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Görevli ebe eşliğinde minik bebeklerin rutin sağlık kontrolleri yapılırken, annelere de Hoş Geldin Bebek hediyeleri takdim edildi.

Sosyal belediyecilik projeleri ile vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ailelerin büyük mutluluklarını da paylaşıyor. Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında, yeni doğanların rutin sağlık muayeneleri yapılıyor ve ailelere hayırlı olsun temennileri iletiliyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da, Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gülşen Çalışkan ve ebe Gülşah Filiz ile birlikte; iki ailenin misafiri oldu. Meryem-Volkan Ensoy çiftinin bebeği Ayşe; ve Tuğba-Mustafa Pekçolak çiftinin bebeği İbrahim Alper için gerçekleşen ziyaretlerde, ebe Gülşah Filiz, bebeklerin sağlık muayenelerini yaptı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ailelere ileterek; yeni doğan bebeklerin sağlıklı ve uzun ömürlü olması dileklerinde bulundu. Aileler de bu mutlu günlerinde yanlarında olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti, Başkan Cengiz Ergün’e de selamlarını iletti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık