solyanreklam
sagreklam

Bahçeler'de Eskiyen Kanalizasyon Hattı Yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Bahçeler Mahallesi’nde kullanım ömrünü tamamlayan kanalizasyon hattında başlattığı yenileme çalışmasını tamamladı.Manisa Su...

Bahçeler'de Eskiyen Kanalizasyon Hattı Yenilendi
  • 14 Eylül 2018, Cuma 14:30

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Bahçeler Mahallesi’nde kullanım ömrünü tamamlayan kanalizasyon hattında başlattığı yenileme çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki altyapı sorunlarına çözümler üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Bahçeler Mahallesi’nde kullanım ömrünü tamamlamış ve sık sık arızalara neden olan kanalizasyon hattında başlattığı yenileme çalışmasını bitirdi. MASKİ ekipleri tarafından yürütülen çalışma ile vatandaşların yaşadıkları kanalizasyon sıkıntısı da son buldu.
“MASKİ, derdimize derman oldu”
Mahalle Muhtarı Mustafa Ersöz, “Kanalizasyon hattımız epey yıpranmıştı ve çok sık arızalara neden oluyordu. Mahallemizde ağır kokular oluşmaya başlamıştı. Sağolsun MASKİ yetkilileri bu sıkıntımıza el atarak hattımızı yeniledi. Yapılan bu çalışma derdimize derman oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık