Aşağıkoçaklar'ın Altyapı İhtiyacı Giderildi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Aşağıkoçaklar Mahallesi’nde yeni yerleşim alanının altyapı ihtiyacını döşediği kanalizasyon hattıyla giderdi.Manisa Su ve K...

Aşağıkoçaklar'ın Altyapı İhtiyacı Giderildi
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 14:59

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, gelişen ve büyüyen Manisa’nın altyapı ihtiyacını gidermek için il genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Sarıgöl ilçesine bağlı Aşağıkoçaklar Mahallesi’nde yerleşime yeni açılan noktada ortaya çıkan altyapı ihtiyacı döşenen kanalizasyon hattıyla giderildi.
“Neye ihtiyaç duyarsak MASKİ tarafından karşılanıyor”
Mahalle Muhtarı Kazım Taşçı, mahallelerinde yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, “Yapılan çalışma için teşekkür ediyoruz. Neye ihtiyaç duyarsak MASKİ tarafından karşılanıyor. Hiç sıkıntı yaşamıyoruz.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, Sarıgöl Belediye Başkanımız Necati Selçuk’a ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dedi.