Artık Hem Kulağa, Hem de Göze Hitap Ediyor

Artık Hem Kulağa, Hem de Göze Hitap Ediyor
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 14:39

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yer alan süs havuzunu baştan aşağı yeniledi. Yapılan çalışmanın ardından ışıklı ve sesli görsel şölen sunan havuz, Alaşehirlilerin büyük beğenisi topladı.

Alaşehir’de Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yer alan süs havuzu Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi. Yapılan çalışmanın ardından ışıklı ve sesli hale gelen havuz, yenilenen görünümüyle hem göze, hem de kulaklara hitap ediyor. Meydanın havasını değiştiren havuzda sunulan sesli ve ışıklı gösteri, ilçe sakinlerinin adeta ilgi odağı oldu. Yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaşan vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.