solyanreklam
sagreklam

Akkeçili Mahallesi'ne Sağlıklı Alt ve Üstyapı Sistemi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’e bağlı Akkeçili Mahallesi’nde 154 Mahalle Projesi kapsamında yürüttüğü alt ve üstyapı çalışmalarını tamamladı. Mahalleye 14 kilome...

Akkeçili Mahallesi'ne Sağlıklı Alt ve Üstyapı Sistemi
  • 23 Eylül 2018, Pazar 16:02

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’e bağlı Akkeçili Mahallesi’nde 154 Mahalle Projesi kapsamında yürüttüğü alt ve üstyapı çalışmalarını tamamladı. Mahalleye 14 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı ile 30 bin metrekarelik kilit parke taş döşendi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi çerçevesinde ulaştırdığı hizmetlerle kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşların yaşam standartlarını iyileştiriyor. Proje kapsamında Alaşehir ilçesine bağlı Akkeçili Mahallesi’ne yapılan alt ve üstyapı yatırımları da mahallelinin yüzünü güldürdü. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde 14 kilometre uzunluğunda kanalizasyon ve içme suyu hattı döşenerek altyapı sistemi sağlıklı hale getirildi.  Sonrasında yine MASKİ ekipleri tarafından mahalleye 30 bin metrekarelik kilit parke ve bordür taşı uygulaması gerçekleştirilerek mahallenin üstyapısı da yenilendi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık