solyanreklam
sagreklam

Ahmetli'de Okul ve Personel Servislerine Denetim

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, 2018-2019 eğitim öğretim döneminin başlaması ile birlikte ilçelerdeki okul servislerine yönelik denetlemeler yapmaya başladı. Ulaşım Dairesi Başk...

Ahmetli'de Okul ve Personel Servislerine Denetim
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 14:01

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, 2018-2019 eğitim öğretim döneminin başlaması ile birlikte ilçelerdeki okul servislerine yönelik denetlemeler yapmaya başladı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Zabıta ekipleri de bu kapsamda Ahmetli ilçesinde hem öğrenci servislerini hem de personel taşımacılığı yapan J plakalı araçları kontrolden geçirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte, öğrenci taşımacılığı yapan araçları denetime aldı. 17 ilçede periyodik olarak olarak araçları denetleyen ekipler Ahmetli ilçesinde de korsan servislere geçit vermemek için uygulama gerçekleştirdi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Zabıta ekipleri, hem okul servislerini hem de personel taşımacılığı yapan J Plakalı araçları denetledi. Okul servis araçlarında öncelikle okul servis aracı taşımacılığı yönetmeliğine uygun olarak tesis edilip edilmediğini kontrol eden ekipler, bunu dışında okul taşı yazısının bulunup bulunmadığı, emniyet kemeri, kırmızı dur işareti unsurlarının olup olmadığına bakılarak, ilgili madde gereğince işlem uyguluyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık