solyanreklam
sagreklam

Yunusemre ve Şehzadeler'e Muhtarlıklar Dairesi Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Yunusemre ve Şehzadeler ilçesi mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Arsla...

Yunusemre ve Şehzadeler'e Muhtarlıklar Dairesi Ziyareti
  • 04 Eylül 2018, Salı 18:07

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Yunusemre ve Şehzadeler ilçesi mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Arslan, talepleri yerinde dinledi.  

İl genelindeki mahalle muhtarları ile bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, ziyaretlerini Yunusemre ve Şehzadeler ilçesindeki mahalleler ile sürdürüyor. Ziyaretlerde hazır bulunan Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, yetkili personelleri ile birlikte istek ve talepleri dinliyor. Muhtarların o mahalledeki vatandaşların sesi olduğuna değinen, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, “Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı olarak il genelinde görev başında olan mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerimizdeki, Karaali, Güzelyurt, Tevfikiye, Şamar, Sarınasuhlar, Düzlen, Kuyualan, Peker, Adnan Menderes, Karaoğlanlı, 1.Anafartalar ve İshakçelebi, Göktaşlar ve Saruhan mahallesi muhtarlarımızın hizmetler hakkındaki düşüncelerini aldık, İsteklerini dinledik. Ziyaret edilen mahalle muhtarları da yapılan hizmetler için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler” dedi.   

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık