solyanreklam
sagreklam

Yuntdağı'nda Güreş Heyecanı

Bu yıl 3.’sü düzenlenen Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’nde pehlivanlar, Ortaköy Mahallesi’ndeki er meydanında kıyasıya mücadele etti. Manisa Büyükşehir Beled...

Yuntdağı'nda Güreş Heyecanı
  • 23 Eylül 2018, Pazar 17:42

Bu yıl 3.’sü düzenlenen Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali’nde pehlivanlar, Ortaköy Mahallesi’ndeki er meydanında kıyasıya mücadele etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler de yağlı güreşleri takip ederek, güreş severlerin heyecanına ortak oldu.

Yunusemre Belediyesi’nin bu yıl 3.’sünü düzenlendiği Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali Ortaköy Mesire Alanı'nda başladı. Pehlivanların er meydanındaki mücadelesini Manisa Milletvekilleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, ilçe belediye başkanları, Yunusemre Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve güreş severler takip etti. Duaların okunmasıyla başlayan programda daha sonra Mehmet Suphi Egemen İlkokulu öğrencilerinden oluşan mehter takımı gösterilerini gerçekleştirdi. Ardından çocuklardan oluşan pehlivan ekibinin mücadelesiyle güreş heyecanı başladı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık