solyanreklam
sagreklam

Türk Sağlık Sen'den Büyükşehir'e ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’i makamında Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Köse ve Kenan Karaçam ziyaret etti.Manisa...

Türk Sağlık Sen'den Büyükşehir'e ziyaret
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 19:10

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’i makamında Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Köse ve Kenan Karaçam ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, yaptığı ziyaretlerin yanında kendisine yapılan ziyaretleri de kabul etmeye devam ediyor. Hafta sonu yapılan nikah törenine katılmak için Manisa’ya gelen Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Köse ve Kenan Karaçam, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’i makamında ziyaret etti. Karşılıklı olarak bilgilerin verildiği ziyarette Türk Sağlık Sen Manisa Şubesi Yönetim Kurulu İrfan Çelikkanat da hazır bulundu. Ziyarette Mustafa Genç, Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Köse ve Kenan Karaçam’a Manisa’yı tanıtan ürünlerin yer aldığı çanta hediye ederken, genel başkan yardımcıları Köse ve Karaçam ise Mustafa Genç’e minyatür radyo hediye etti.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık