solyanreklam
sagreklam

Selendi Gençlik Merkezinde Sona Doğru

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına başlanan ve ilçedeki gençlerin kültürel ve sosyal faaliyetlerinin merkezi haline gelecek olan Gençlik Merkezi...

Selendi Gençlik Merkezinde Sona Doğru
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 14:36

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına başlanan ve ilçedeki gençlerin kültürel ve sosyal faaliyetlerinin merkezi haline gelecek olan Gençlik Merkezi’nin yapım çalışmalarında artık son aşamalara gelindi.

Selendili gençlerin kültürel ve sosyal faaliyetlerine en iyi şekilde cevap verecek olan ve yapımı Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Selendi Gençlik Merkezi’nde ki yapım çalışmalarında artık sona doğru yaklaşıldı. Büyükşehir Belediyesi Selendi Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Sakin Gürbüz, Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaları yakından takip ediyor. Selendi Gençlik Merkezi’nin iç dizayn ve peyzaj çalışmaları başladı. Sinemadan, el sanatları atölyesine, müzik stüdyolarından, her türlü aktiviteye ev sahipliği yapacak olan merkezde tamamlanmadan yanlış yapılmış ve eksik kalan noktalar da düzeltiliyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık