solyanreklam
sagreklam

Salihli'de Mezarlık Temizlikleri Devam Ediyor

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Salihli ilçesinde başlattığı mezarlık temizlik, bakım ve onarımlarına devam ediyor. Ekipler, mezarlıkları...

Salihli'de Mezarlık Temizlikleri Devam Ediyor
  • 14 Eylül 2018, Cuma 14:26

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Salihli ilçesinde başlattığı mezarlık temizlik, bakım ve onarımlarına devam ediyor. Ekipler, mezarlıkların yabani otlardan arındırırken, ağaçları buduyor ve kötü görüntülerin oluşmasının önüne geçiyor.

Mezarlıkların şartlarının iyileştirilmesi için ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları program dahilinde hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesinde başlattığı temizlik, bakım ve onarımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Mezarlıklar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahalle mezarlıklarında kötü görüntü oluşturan yabani otları biçiyor, ağaçlarda ihtiyaç duyulan budama işlemini gerçekleştiriyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda mezarlıklarda çalışmalarımız sürüyor. Hazırladığımız projelerin yanı sıra rutin temizlik, bakım ve onarım işlerini de ekiplerimiz itina ile yapıyor. Kabir ziyaretine gelen vatandaşlarımızın, temiz bir görüntü ile karşılaşması için periyodik olarak ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık