Okullar Açıldı Denetimler Arttı

Okullar Açıldı Denetimler Arttı
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 18:49

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, okulların açılmasıyla birlikte servis denetimlerine hız verdi. Denetimlerde yasal koşulları taşımadığı tespit edilen 4 aracın sürücüsüne işlem uygulandı.

İl genelinde okul ve işçi servislerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı trafik zabıta ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte denetimlerini sıklaştırdı. Bu kapsamda Demirci’de de okul servisleri denetimden geçti. Sabahın ilk saatleriyle birlikte başlayan denetimlerde, yasal koşullara uymadığı tespit edilen 4 aracın sürücüsüne işlem uygulandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, denetimlerin aralıksız süreceği belirtildi.