solyanreklam
sagreklam

MHP ve Büyükşehir'in mutlu günü

Manisa’nın tanınmış ailelerinden İnce ve Çelikkanat aileleri çocukları Öykü İnce ve Buğra Çelikkanat’ı tek çatı altında birleştiren günde çocuklarının mutluluğunu ...

MHP ve Büyükşehir'in mutlu günü
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 19:21

Manisa’nın tanınmış ailelerinden İnce ve Çelikkanat aileleri çocukları Öykü İnce ve Buğra Çelikkanat’ı tek çatı altında birleştiren günde çocuklarının mutluluğunu paylaştı. Genç çiftin nikahını Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kıydı.

Manisa’nın tanınmış ailelerinden İrfan ve Nurten Çelikkanat ailesinin oğulları ve MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat ile Ömer Mahir ve Ayça İnce ailelerinin kızları ve Büyükşehir Belediye Personeli Öykü İnce, hafta sonu yapılan nikah töreni ile mutluluklarını tek çatı altında birleştirdi. Genç çiftin nikah törenini Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kıyarken, çiftlerin şahitliklerini ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban ve Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Köse yaptı. Nikah törenine ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mümtaz Kahya, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in kıydığı nikah töreni sonrasında çiftlere Evlilik Cüzdanı, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk tarafından verildi. Öztürk, genç çifte hayırlı olsun dileklerini iletirken, Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık