solyanreklam
sagreklam

MASKİ'de İlçe Şefleri Toplantısı Yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü Eylül ayı olağan ilçe şefleri toplantısı MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in başkanlığında gerçekleştirildi. Genel Müdür Yardımcısı Bilge...

MASKİ'de İlçe Şefleri Toplantısı Yapıldı
  • 04 Eylül 2018, Salı 20:15

MASKİ Genel Müdürlüğü Eylül ayı olağan ilçe şefleri toplantısı MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in başkanlığında gerçekleştirildi. Genel Müdür Yardımcısı Bilgen, toplantıda kamu kaynaklarının tasarruflu kullanılması noktasında bilinçli hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçedeki hizmet kalitesini daha da güçlendirmek amacıyla aylık ilçe şefleri toplantılarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in başkanlığında gerçekleştirilen Eylül ayı olağan ilçe şefleri toplantısında il genelinde yapılan hizmetlerle ilgili değerlendirilmelerde bulunuldu. Koordinasyonun üst seviyede tutulması için gerçekleştirilen toplantıda, hayata geçirilen hizmetlerin sıkı bir şekilde takip edilmesinin önemine değinilirken yürütülen çalışmalarda dikkat edilmesi gereken noktalar anlatıldı. Toplantıda, Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen ile birlikte Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı İbrahim Perkmen, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Uğur Başkal, Strateji Geliştirme Dairesi Başkan Vekili Mustafa Parmaksız, İçme Suyu Dairesi Başkan Vekili Recep Günay ve Kanalizasyon Dairesi Başkan Vekili Kadri Akkurt ve ilçe şefleri yer aldı.
“İdare olarak tasarruf bilinciyle hareket ediyoruz”
Düzenli olarak gerçekleştirilen MASKİ İlçe Şefleri Toplantısı’na büyük önem verdiklerini ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen idare olarak her konuda tasarruf bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda malzeme alımı, elektrik ve klima kullanımı ile araçların yakıt harcamaları noktasında ilçelerdeki personelimizin tasarruflu hareket etmesi için gerekli bilgilendirmeyi yaptık. Bununla birlikte idaremiz tarafından yapılan yatırımların bölge halkına kazanımı ile birlikte sorunlar ve çözümler noktasında da ilgili arkadaşlarımıza gerekli talimatları veriyoruz. Bugüne kadar birçok başarılı projeyi bu sayede gerçekleştirdik. Bundan sonra da başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bunun en önemli sebeplerinden biri de ilçelerimizle güçlü bir koordinasyona sahip olmamızdır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık