solyanreklam
sagreklam

Manisa'da Yerel Yönetimi Yerinde Öğrendiler

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, İzmir Özel Türk Koleji Manisa Kampüsü öğrencilerini makamında ağırladı.

Manisa'da Yerel Yönetimi Yerinde Öğrendiler
  • 15 Mayıs 2018, Salı 17:05

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, İzmir Özel Türk Koleji Manisa Kampüsü öğrencilerini makamında ağırladı. Öğrenciler Mustafa Genç’ten yerel yönetimleri öğrendi.

İzmir Özel Türk Koleji Manisa Kampüsü 4. Sınıf öğrencileri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’i makamında ziyaret ederek yerel yönetimler hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin yaptıkları ziyaretle ilgili olarak okul öğretmeni Büşra Şen, “Öğrencilerimiz 4. Sınıf öğrencileri. Sosyal Bilgiler dersinde yönetim diye konumuz var. Belediye başkanı kimdir, nasıl seçilir. Belediye başkanı neler yapar. Ben bilgilerim kapsamında öğrencilerimize bilgiler aktardım. Daha geniş bilgi için konuyu yerinde öğrenelim istedik. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkürler” dedi.
“Öğrencilerimizin her zaman yanındayız”
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her zaman ve her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirterek, “Belediye olarak biz her zaman öğrencilerimizin yanında yer aldık. Onların eğitimlerine destek olmak bizim ayrıca görevlerimiz arasında yer alıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, merkez dahil 17 ilçeye eşit hizmet götüren, yaptığı yatırımların yanında sosyal anlamda da vatandaşlara hizmet veren bir belediyedir. Belediyecilik sadece yol, kaldırım, alt yapı yapmak değildir. Vatandaşların rahatını sağlamaya yönelik çalışmaları da bünyesinde barındırmalıdır. Bizler de belediyecilik hizmetlerinde bunları ön plana alarak hizmetlerimizi yapıyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık