solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir'in Altın Kızı Tunus'u Fethetti

Ayşe Begüm Onbaşı’dan Tunus’ta Altın MadalyaManisa Büyükşehir Belediyespor’un dünya çapında dereceler elde eden altın kızı Ayşe Begüm Onbaşı, Tunus'ta ya...

Manisa Büyükşehir'in Altın Kızı Tunus'u Fethetti
  • 23 Eylül 2018, Pazar 15:25

Ayşe Begüm Onbaşı’dan Tunus’ta Altın Madalya
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dünya çapında dereceler elde eden altın kızı Ayşe Begüm Onbaşı, Tunus'ta yapılan 3'üncü Comegym Akdeniz Oyunları Aerobik Cimnastik Gençler Şampiyonası'nda aerobik cimnastik dalında 1. olarak altın madalya kazandı.

 Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcuları milli takımlarda gururumuz olmaya devam ediyorlar. Cimnastik dalında dünya çapında dereceler elde eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un altın kızı Ayşe Begüm Onbaşı, Tunus’ta gerçekleşen 3'üncü Comegym Akdeniz Oyunları Aerobik Cimnastik Gençler Şampiyonası'nda aerobik cimnastik dalında 1. olarak altın madalya kazandı ve bayrağımızı bir kez daha gururla dalgalandırdı. Tunus'ta düzenlenen şampiyonada aerobik cimnastik dalında tek bayanlarda yarışan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un gururu Ayşe Begüm Onbaşı, 1. olarak altın madalya kazandı, ülkemize, kulübümüze ve Manisa’mıza büyük bir sevinç yaşattı.

Aytaç, “ Ayşe Begüm Onbaşıyla Bir Kez Daha Gurur Duyduk”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, Ayşe Begüm Onbaşı’nın Tunus’ta yapılan 3'üncü Comegym Akdeniz Oyunları Aerobik Cimnastik Gençler Şampiyonası'nda aerobik cimnastik dalında 1. olarak altın madalya kazanmasıyla büyük bir sevinç yaşadıklarını söyleyerek, “ Son olarak kulübümüz sporcusu Mert Şişmanlar, Avrupa Gençler Judo Şampiyonasında gümüş madalya kazanarak Avrupa 2. olmuştu. Bir güzel haberde cimnastik dalında bizlere bu zamana kadar büyük sevinçler yaşatan Ayşe Begüm Onbaşı’dan geldi. Şampiyon sporcumuz bu kez Tunus’ta yapılan Akdeniz Oyunları Aerobik Cimnastik Gençler Şampiyonası'nda aerobik cimnastik dalında 1. oldu ve altın madalya kazandı. Çok mutluyuz” dedi.

“ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Katkıları Çok Büyük”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, elde edilen bu başarılarda büyük katkısı olduğunu ifade eden Aytaç, “ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün destekleri, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte sporcularımızın başarılı olabilmesi için üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye çalışıyoruz. Sporun içerisinden gelen, spora ve sporcuya büyük destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, bizler için gerçekten itici bir güç oluyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde sporcularımıza verdiğimiz desteğini karşılığını böylesine önemli başarılarla almak bizlere hem keyif veriyor hem de şevkimizi arttırıyor. Avrupa’da bir kez daha gururumuz olan şampiyon kızımız Ayşe Begüm Onbaşı’yı ve bu başarıda emeği geçen tüm antrenörlerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık