Manisa Büyükşehir Belediyespor, Çabuk Kuvvet Çalıştı

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Çabuk Kuvvet Çalıştı
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 17:19

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Pazar günü kendi evinde karşılaşacağı Bugsaşspor maçının hazırlıkları bu sabah Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yapılan çabuk kuvvet çalışmasıyla devam etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle başladıktan sonra 2. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor’la golsüz berabere kalarak Manisa’ya 1 puanla dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, Bugsaşspor maçının hazırlıkları bu sabah Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yapılan çabuk kuvvet antrenmanıyla devam etti. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan çabuk kuvvet çalışması yaklaşık 1,5 saat sürdü. Bu sabah yaptığı çabuk kuvvet antrenmanıyla hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.