solyanreklam
sagreklam

Kula Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nde Eğitim Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde güz dönemi eğitimleri başladı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde güz dönemi ...

Kula Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nde Eğitim Başladı
  • 14 Eylül 2018, Cuma 12:06

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde güz dönemi eğitimleri başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde güz dönemi kursları başladı. Kula'da yüzlerce minik öğrencinin çeşitli alanlarda kendilerini geliştirmesi için faaliyetlerini sürdüren Kula Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, yeni eğitim döneminde 4-12 yaş grubundaki öğrencilere 11 farklı branşta eğitim verecek. Türkçe, matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Mental Aritmetik, Okul öncesi satranç, jimnastik, gitar, keman, halk oyunları ve resim kursları ile öğrenciler eğitimi kaliteli bir yönetim anlayışıyla alacak.
Eğitim ve Kültürel Faaliyet Bir Arada
Kula Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'ni ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde minik öğrencilerimiz hem eğitim alıyor, hem de kültürel ve sosyal açıdan günlerini dolu dolu geçirme fırsatı buluyor. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi. Kula Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde güz dönemi yeni öğrenci kayıtları da devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık