Kötü Görüntü Ortadan Kaldırılıyor

Kötü Görüntü Ortadan Kaldırılıyor
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 19:23

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, General Seyfettin Çalbatur Kışlası önünde kaldırım yenileme çalışmasına başladı. Büyüyen ağaç köklerinin kırdığı kaldırım taşları çıkarılarak, yerine yeni taşlar döşenmeye başlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Şehitler Mahallesi’nde yer alan General Seyfettin Çalbatur Kışlası (Doğu Kışla) önünde kaldırım taşlarında yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından mevcut kaldırımda ağaç köklerinin zarar verdiği taşlar sökülüyor. Yerine yeni taşlar takılarak kötü görüntü ortadan kaldırılıyor.