solyanreklam
sagreklam

Kahramanlar Mahallesi Dönüşümü Yaşıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Kahramanlar Mahallesi’nde alt ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında, mahalle baştan aşağıya yen...

Kahramanlar Mahallesi Dönüşümü Yaşıyor
  • 29 Temmuz 2018, Pazar 16:39
29.07.2018 13:39

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Kahramanlar Mahallesi’nde alt ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında, mahalle baştan aşağıya yenilenmiş olacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde 101 Mahalle Projesi’nin ardından başlattığı 154 Mahalle Projesi ile sağlıklı alt ve üstyapılar inşa etmeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında, Sarıgöl ilçesine bağlı Kahramanlar Mahallesi’nde 4 buçuk kilometrelik altyapının yenilenmesinin yanı sıra 15 bin metrekare kilit parke taş döşenecek. Kanalizasyon hattının tamamlandığı mahallede içme suyu hattı döşeme çalışmaları devam ediyor.  Ayrıca, mahalleye 2 adet foseptik imalatı yapılacak.

“Mahallem adına yapılan hizmetten dolayı teşekkür ederim”
Kahramanlar Mahalle Muhtarı Baki Akbaba, mahallede altyapı olmadığını ifade ederek, “Mahallemize gelen alt ve üstyapı hizmetinden çok memnunuz. Güzel bir hizmet mahallemiz için. Şuan kanalizasyonumuz döşendi ve içme suyu hattımız yarıya geldi. Çalışan ekipten de son derece memnunum. Altyapının ardından yollarımız kilit parke taş döşenecek. Ayrıca 2 adet fosseptik yapılacak. Mahallemize verdikleri hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık