solyanreklam
sagreklam

Irlamaz'a Sonbahar Dokunuşu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeşilin korunması ve geleceğe aktarılması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı’na Ken...

Irlamaz'a Sonbahar Dokunuşu
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 18:26

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeşilin korunması ve geleceğe aktarılması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı’na Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri tarafından 16 bin 500 adet bitki dikimi daha yapıldı. Sonbahar mevsiminin ilk günlerinde dikilen bitkileri gören vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

        

         Turgutlu ilçesine Manisa Merkezindeki Atatürk Kent Parkı’nın bir benzerini kazandırmak için harekete geçilen ve rekreasyon projesi sonrası adeta yeni bir yaşam alanı haline gelen Irlamaz Vadisi’ne Manisa Büyükşehir Belediyesi önemli dokunuşlar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, Irlamaz Vadisi’nde yürüyüş yolları kenarları ve yeşil kuşaklara Ardıç, Berberis, Yağlıyaprak ve Gaura’dan oluşan 16 bin 500 adet bitki dikti. Sonbahar mevsiminin ilk günlerinde gerçekleşen bitki dikimi ile Irlamaz, adeta yeniden canlandı. Turgutlulu vatandaşlar da yapılan çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık