solyanreklam
sagreklam

İbrahimağa Mahallesi'nde Alt ve Üstyapı Dönüşümü Başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı İbrahimağa Mahallesi’nde mevcut içme suyu hattını yenileme çalışmalarına başladı. 4 bin 200 metrelik içme suyu hattının tamaml...

İbrahimağa Mahallesi'nde Alt ve Üstyapı Dönüşümü Başladı
  • 14 Eylül 2018, Cuma 17:23

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı İbrahimağa Mahallesi’nde mevcut içme suyu hattını yenileme çalışmalarına başladı. 4 bin 200 metrelik içme suyu hattının tamamlanmasının ardından mahalleye Kula Belediyesi tarafından yaklaşık 10 bin metrekare kilit parke döşeme çalışması yapılacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı ve uzun yıllarca kullanılabilecek altyapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı İbrahimağa Mahallesi’nde mevcut içme suyu hatlarının kullanım ömrünü tamamlaması ve sık sık arızalara neden olduğu için 2 bin 800 metre içme suyu şebeke hattı ve bin 400 metre terfi hattı yenileme çalışmasına başladı. MASKİ tarafından altyapı yenileme çalışması tamamlandığında, Kula Belediyesi tarafından da mahalleye yaklaşık 10 bin metrekare kilit parke taş döşenerek alt ve üstyapı dönüşümü gerçekleşmiş olacak.
“Mahallemize büyük bir hizmet yapılmaktadır”
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahallede başlattığı çalışmalardan dolayı son derece memnun olduklarını belirten İbrahimağa Mahalle Muhtarı Rıfat Gündüz, “Mahallemizde MASKİ tarafından başlatılan altyapı yenileme çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Mahallemizde şuan büyük bir hizmet var. Yenileme çalışmasının büyük bir kısmı tamamlandı. Altyapının ardından Kula Belediyemizde yollarımıza kilit parke taşı döşeyecek. Bu hizmetlerin mahallemize ulaşmasında büyük katkısı olan başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık